Obaveštenje o otvaranju hotela.
Spa & wellness centar Kopaonik

Spa & Wellness

Spa & wellness centar hotela Gorski na Kopaoniku je izvor nove životne energije. Ovde sve izgleda drugačije, lakše, jednostavnije. Osećaj potpunog opuštanja i najčistiji proizvodi koji koriste sve blagodeti planinskog bilja, morskih ekstrakata i esencijalnih ulja. Osećaj sigurnosti, slobode i želja da se svaki trenutak proveden tamo pamti.


Zahvaljujući velikim panoramskim staklenim frontovima unutrašnjost i spoljašnjost se stapaju dok posmatrate snežne ski staze udobno uronjeni u toplu vodu bazena.


Nadoknadite izgubljenu energiju jer je opuštanje potpuno jedino uz pozitivnu stimulaciju svih čula.

Bazeni i svet sauna

Bazeni i svet sauna

Jedinstven svet sauna i spa sadržaja, idealan je ambijent za opuštanje u potpunosti posvećen relaksaciji i zdravlju tela. Na raspolaganju su vam otvoreni i zatvoreni bazen, kao i svet sauna koji obuhvata VIP Finska sauna i VIP Parno kupatilo Parno kupatilo, Slana soba, Tuš doživljaja, Kambala hladan tuš, Ledena fontana, Staza doživljaja, Finska sauna, Borova sauna / Sauna sa senom i poljskim cvećem, Tepidarijumi / Tople klupe / Relaks, Vichy horizontalni tuš i Thermal Bed Paradise.

Ekskluzivni tretmani

Ekskluzivni tretmani

Poklonite sebi trenutke opuštanja uz neke od luksuznih tretmana. Anti-age i detox tretmani, specijalni spa rituali i tretmani su tu da ponovo zablistate i budete najbolja verzija sebe.

Salon lepote

Salon lepote

Frizerski salon, manikir, kozmetičar ... sve je tu da biste bili lepi i negovani i posle aktivnog dana u prirodi...i spremni za večeru i fotografije koje će vas podsećati na magične trenutke provedene na Kopaoniku.

Masaže

Masaže

Ekstrakti moćnih biljaka, daruju vam svoju umirujuću, regenerativnu ili stimulativnu snagu. U našem Spa centru svi proizvodi za negu koriste ovo prirodno blago. Izaberite masažu prema sopstvenom senzibilitetu i prepustite se vrhunskim terapeutima. Neka sve brige nestanu.


Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva.
Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Zatvori