Spa & Wellness

Spa & Wellness

Obaveštavam vas da će od nedelje 25.09. radno vreme otvorenog bazena biti od 15h do 22h.
Od 25.12.2021. režim rada SPA Centra, u skladu sa preventivnim merama, odvija se u sledećim terminima: 10-12h, 12:30 – 14:30h, 15-17h, 17:30-19:30h, 20-22h termin rezervisan za odrasle i decu preko 12 godina starosti. Omogućeno je zakazivanje termina unapred, a smena od 20-22h rezervisana je samo za odrasle. U slučaju loših vremenskih uslova osoblje Spa centra zadržava pravo da pomeri radno vreme otvorenog bazena, jer smo ipak na planini...

Temperatura vode na otvorenom bazenu je 35 stepeni.

Spa & wellness centar hotela Gorski na Kopaoniku je izvor nove životne energije. Ovde sve izgleda drugačije, lakše, jednostavnije. Osećaj potpunog opuštanja i najčistiji proizvodi koji koriste sve blagodeti planinskog bilja, morskih ekstrakata i esencijalnih ulja. Osećaj sigurnosti, slobode i želja da se svaki trenutak proveden tamo pamti.


Zahvaljujući velikim panoramskim staklenim frontovima unutrašnjost i spoljašnjost se stapaju dok posmatrate snežne ski staze udobno uronjeni u toplu vodu bazena.


Nadoknadite izgubljenu energiju jer je opuštanje potpuno jedino uz pozitivnu stimulaciju svih čula.

Bazeni i svet sauna

Bazeni i svet sauna

Jedinstven svet sauna i spa sadržaja u potpunosti je posvećen relaksaciji i zdravlju tela. Na raspolaganju su vam otvoreni i zatvoreni bazen, uz spa bar i pogled na vrhove Kopaonika. Tu je i svet sauna u kom se nalaze - VIP finska sauna i VIP parno kupatilo, parno kupatilo, slana soba, tuš doživljaja, Kambala hladan tuš, ledena fontana, staza doživljaja, finska sauna, borova sauna, tepidarijumi, relaks, Vichy horizontalni tuš i Thermal Bed Paradise.

Ekskluzivni tretmani

Ekskluzivni tretmani

Poklonite sebi trenutke luksuza. Anti-age i detox tretmani, kao i specijalni spa rituali produbiće novu energiju i učiniti da budete najbolja verzija sebe.

Masaže

Masaže

Lekovitost dodira vrhunskih terapeuta u sinergiji sa ekstraktima moćnih biljaka daruju vam umirujuću, regenerativnu ili stimulativnu energiju. Izaberite masažu prema sopstvenom senzibilitetu i neka sve brige nestanu.


Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva.
Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Zatvori