Gastro kutak

Gastro kutak

Za izuzetan doživljaj pun emocija koje se mogu iskusiti samo u vanvremenskom ambijentu planinskog odmarališta, uz  posebno društvo, sa kojim uz kamin delite čašu vina i uživate u razgovoru i autentičnim ukusima. Birani gastronomski specijaliteti regionalne i internacionalne kuhinje u modernoj interpretaciji, akcenat na kvalitetu sastojaka, meni koji inspiriše. Pitanje je samo, odakle početi?

Lobby bar – kapacitet 95 mesta

La Pista restoran – kapacitet 84 mesta

Pansionski restoran – kapacitet 196 mesta

Lobby bar

Lobby bar

U elegantnoj i prijatnoj atmosferi Lobby bara poželećete da večeri pored kamina traju duže, dok uz čašu vina uživate u spektakularnim pogledima koji vas okružuju. Toplina enterijera i luksuzno uređenje čine ovo mesto za predah od dnevnih aktivnosti magičnim. Ovde i obična kafa sa prijateljima postaje nezaboravan doživljaj.

Kapacitet - 250 mesta.

La Pista restoran

La Pista restoran

Ekskluzivni à la carte restoran italijanske kuhinje. Prvi i jedini fine-dinig restoran na Kopaoniku.
Hrana se za vas priprema isključivo od italijanskih namirnica prve kategorije dopremljenih direktno iz Italije. Pored najpoznatijih italijanskih brendova hrane, tu su i namirnice proizvedene u malim manufakturama u kojima je cela proizvodnja rezervisana za La Pistu. To znači samo jedno – sve što probate u La Pisti, biće iskustvo koje je nemoguće ponoviti na drugom mestu!
La Pista restoran radi svakog dana od 12-20h.

Kapacitet - 120 mesta

Pansionski restoran

Pansionski restoran

U srcu rustičnih zidova, skriveno je mesto susreta, u čijem prijatnom ambijentu možete uživati u ukusnim zalogajima.

U pansionskom restoranu, na jelovniku su klasici naše kuhinje. Pozivamo vas da upoznate našu kuhinju na najlepši način: uz dobar obrok. Sastojci u našoj gurmanskoj kuhinji su prirodni i sveži lokalni proizvodi koji imaju poseban ukus. Šta bi najbolja hrana bila bez pravog vina? Istražite i probajte naša vina. Odaberite svoje omiljeno, dok naš kuvar stvara magiju isključivo za Vas.

Kapacitet 196 mesta


Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva.
Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Zatvori