Gastro kutak

Gastro kutak

Za izuzetan doživljaj pun emocija koje se mogu iskusiti samo u vanvremenskom ambijentu planinskog odmarališta, uz  posebno društvo, sa kojim uz kamin delite čašu vina i uživate u razgovoru i autentičnim ukusima. Birani gastronomski specijaliteti regionalne i internacionalne kuhinje u modernoj interpretaciji, akcenat na kvalitetu sastojaka, meni koji inspiriše. Pitanje je samo, odakle početi?

Lobby bar – kapacitet 95 mesta
A la carte restoran – kapacitet 62 mesta
Pansionski restoran – kapacitet 196 mesta
Restoran za skijašpe – kapacitet 70 mesta

Lobby bar

Lobby bar

U elegantnoj i prijatnoj atmosferi Lobby bara poželećete da večeri pored kamina traju duže, dok uz čašu vina uživate u spektakularnim pogledima koji vas okružuju. Toplina enterijera i luksuzno uređenje čine ovo mesto za predah od dnevnih aktivnosti magičnim. Ovde i obična kafa sa prijateljima postaje nezaboravan doživljaj.

Kapacitet - 95 mesta.

À la carte restoran

À la carte restoran

Panoramskim pogledom na vrhove Kopaonika, šume i svetla u dolini, A la carte restoran poziva svoje goste da se prepuste uživanju i lakoći trenutka. Vrhunska internacionalna jela sa odličnim izborom vina zaokružuju priču i pružaju jedno izuzetno iskustvo u svakom pogledu. Enterijer odlikuju jasne linije, prirodni materijali i suptilne, tople boje koje stvaraju udobnu, elegantnu atmosferu.
Naši gosti jako cene impresivan pogled u jutarnjim satima, kada poslužujemo divan doručak od prirodnih lokalnih sastojaka.

Kapacitet - 62 mesta

Pansionski restoran

Pansionski restoran

U srcu rustičnih zidova, skriveno je mesto susreta, u čijem prijatnom ambijentu možete uživati u ukusnim zalogajima.

U pansionskom restoranu, na jelovniku su klasici naše kuhinje. Pozivamo vas da upoznate našu kuhinju na najlepši način: uz dobar obrok. Sastojci u našoj gurmanskoj kuhinji su prirodni i sveži lokalni proizvodi koji imaju poseban ukus. Šta bi najbolja hrana bila bez pravog vina? Istražite i probajte naša vina. Odaberite svoje omiljeno, dok naš kuvar stvara magiju isključivo za Vas.

Kapacitet 196 mesta

Restoran za skijaše

Restoran za skijaše

Za sve pasionirane skijaše koji ne žele da izgube ni tren dragocenog vremena van staze, a ni da prave kompromise kada je vrhunska gastonomska ponuda u pitanju, obezbedili smo posebno mesto. U restoran za skijaše, koji ima direktan izlaz na staze, naši gosti mogu da uđu u ski opremi i da ne remete svoj program razonode na snegu.

Kapacitet - 70 mesta


Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva.
Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Zatvori