Kongresni centar koji je pomerio granice svega do sada viđenog na Kopaoniku

Kada želite da spojite posao i užitak, novootvoreni kongresni centar hotela Gorski pruža vam mogućnost organizacije konferencija, timbildinga i najrazličitijih događaja po najvišim standardima.

Multifunkcionalna sala od 410m² sa tehnologijom poslednje generacije samo je kruna svega što kongresni centar nudi.

Potpuno novi, sofisticirani kongresni prostor kojim dominira drvo čine još 3 sale od kojih jedna ima izlaz na prostran balkon i garantuje najbolje okruženje za osveženje i nadahnuće.

Prostran foaje, sa barom i satelitskom kuhinjom omogućava organizovanje posluženja i druženja, te možete izabrati pravi način da oblikujete atmosferu pre ili nakon događaja. Kongresni prostor odlično je povezan sa ostatkom hotela, tako da ćete uvek brzo i lako stići na zakazane sastanke.

Uz to, u nama ćete uvek imati pouzdanog partnera – tu smo da vas usmerimo, pomognemo i obezbedimo sve što je neophodno za organizaciju bilo koje vrste dođaja.

KONFERENCIJSKI KAPACITETI

Sale

Površina (m2)

Bioskop

“U” oblik

Učionica

Okrugli sto

Banket

Koktel

Dnevno svetlo

Gorski Izvor

410

440

100

200

250

250

300

Da

Izvor I/Izvor II

200

220

50

100

120

125

150

Ne

Gorski Soko

21

15

9

10

8

x

x

x

Gorski Cvet

30

24

12

14

18

x

x

x

Gorski Pogled

95

66

20

30

36

33

50

Da

Specijalne ponude


Gorski izvor - mesto nadahnuća

Najveća sala našeg kongresnog centra idealan je spoj prirode i modernosti. U detaljima od drveta smeštena je najmodernija tehnička oprema sa touchpad centralizovanim upravljanjem. Uz pomoć zvučno izolovanog pregradnog zida, salu je moguće podeliti na dve manje. 3 projektora i platna sa mogućnošću bežičnog povezivanja sa vašim telefonom, računarom ili tabletom (Air Media), na kojima je moguće istovremeno emitovati različite sadržaje, doneće novu dimenziju prezentacijama. Audio sistem (Audac) poslednje generacije garantuje vrhunski kvalitet emitovanja govora i pratećih muzičkih sadržaja.

Gorski pogled - mesto beskraja

Kada pogledate u netaknutu kopaoničku prirodu sa balkona videćete horizont mogućnosti. Druga sala po veličini izdvaja se izobiljem dnevnog svetla. Poseduje direktan izlaz na prostran balkon koji je idealno mesto za kafe pauzu, koktel ili bilo koji događaj koji zahteva inovativan pristup. Prezentacioni sistem moguće je povezati sa vašim računarom, telefonom ili tabletom uz pomoć Creston Air Media uređaja, što daje lakoću i, uz vrhunski audio sistem, podiže prezentacije na viši nivo.

Gorski soko – mesto fokusa

Sala idealna za board sastanke i manje poslovne radionice, kao i za održavanje paralelnih sesija. Okupite odabrane ljude i u mirnoći prirodnih tonova drveta razvijajte biznis ideje. Sala je opremljena FullHD prezentacionim displejem na koji se možete bežično povezati uz pomoć Creston Air Media uređaja.

Gorski cvet – mesto rasta

Jedinstvenost ove sale je Crestron Mercury uređaj koji omogućava najbolji kvalitet audio/video konferencija. Kada želite da neometano sa kolegama koje nisu doputovale sa vama prođete kroz planove ili održite prezentaciju, nema boljeg mesta. Creston Mercury uređaj povezan je sa kamerom iznad FullHD displeja, sadrži mikrofon i zvučnik. Nakon što se poveže sa laptopom ili telefonom garantuje stabilnu vezu i najviši kvalitet video/audio konferencije.

Foaje – mesto susreta

Prostran foaje u središtu kongresnog centra sa šankom i satelitskom kuhinjom zaokružuje uslugu ali i identitet najmodernijeg kongresnog centra na Kopaoniku. Ovaj prostor pruža vam mogućnost organizovanja kafe pauze, posluženja, koktela ili žurke na osvežavajuć i i inovativan način.


U Gorskom je sve podređeno vašem poslovnom nadahnuću. Ulijte novu energiju u vaše korporativne događaje. Izaberite najbolje za svoj tim.


Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva.
Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Zatvori