LA PISTA RESTORAN

LA PISTA RESTORAN

Staza dobrog ukusa

Ekskluzivni à la carte restoran italijanske kuhinje. Prvi i jedini fine dinig restoran na Kopaoniku.

Kao što ime kaže, restoran se nalazi na stazi Malo jezero, u sklopu hotela. Prepoznatljiva arhitektura i dizajn enterijera omogućiće gostima da uživaju u izuzetnom pogledu i atmosferi dok proživljavaju iskustvo fine dininga.

Hrana će se za vas pripremati isključivo od italijanskih namirnica prve kategorije. Namirnice će se dopremati ekskluzivno za potrebe restorana direktno iz Italije. Pored najpoznatijih italijanskih brendova hrane, naći će se i namirnice proizvedene u malim manufakturama gde je cela proizvodnja već rezervisana za La Pistu. To znači samo jedno – sve što probate u La Pisti, biće iskustvo koje je nemoguće ponoviti na drugom mestu!

Restoran će imati dva ruha – dnevno i večernje. Baš onako kako gosti Kopaonika najviše vole, preko dana sve je podređeno skijanju. Tako će La Pista biti idealno mesto za okupljanje na kratkom predahu od skijanja. Uz pice, paste, rižota ili tradicionalna kuvana jela sa italijanskih planina, na prostranoj terasi i ispred same staze, doživljaj će biti kompletan.

Noću, La Pista će se pretvarati u elegantno, fine-dinig mesto, sa uslugom i hranom kakvu ste do sada mogli da očekujete samo u najfinijim prestoničkim restoranima. Intimna i romantična atmosfera uz kamin, koju upotpunjuje tiho uživo izvođenje jazz, bluz i pop muzike pružiće vam zadovoljstvo Italije, Kopaonika, planine i prefinjenosti zajedno.

Radno vreme:
Ponedeljak, Utorak, Sreda, Četvrtak, Nedelja od 12:00 do 20:00
Petak i Subota od 12:00 do 22:00

La Pista Facebook    La Pista Instagram

Menu La Pista

Menu
Menu La Pista

Drinks menu
Menu La Pista

Wine drinks menu

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva.
Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Zatvori