Ski Centar

Kopaonik je najveći ski centar u Srbiji i jedan od najpopularnijih u regionu, a lokacija na samo 290 km od Beograda čini ga jednim od nabližih ovdašnjim zaljubljenicima u skijanje. Karakteriše ga neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine.

Najbolje skijanje u okruženju

Sneg i sunce...netaknuta priroda i brojni sadržaji za razonodu, aktivni odmor i uživanje. Sa oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine, Kopaonik je najveći ski centar u Srbiji i jedan od najpopularnijih u regionu. Staze za alpsko i nordijsko skijanje pružaju uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalnih skijaša i snowbordera. Skijaški centar ima i uređen snow-board park sa stazom dužine 450m. Za ljubitelje noćnog skijanja tu su i osvetljene staze. Dovoljno je da izađete ispred hotela Gorski i ski staza je već tu.

Na Kopaoniku se najduže skija!

Sezona skijanja traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva 97% kapaciteta ski centra.

Zašto vrsni skijaši i snowborderi vole ovu planinu?

Sa odlično pripremljenim stazama pruža neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti. Skijaški centar Kopaonik prostire se na oko 62 km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljena je staza “Malo Jezero”. Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, skijaški centar Kopaonik poseduje i uređen snowboard park.

Vrhunska zabava non-stop na stazi i mimo nje

Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života.

Gastro preporuka: nadaleko poznati lokalni specijaliteti

Dok boravite na Kopaoniku obavezno probajte specijalitete kopaoničkog kraja. Neka se na vašem meniju nezaobilazno nađu rebarca na kajmaku, šardene (jagnjeći specijalitet), dimljena pastrmka, gibanica ispod sača, poslastice od borovnica, ali i specijaliteti internacionalne kuhinje u nekom od brojnih restorana.

Na Kopaoniku se najduže skija!

Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva 97% kapaciteta ski centra, sezona skijanja traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva.
Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Zatvori