Timbilding nije prošlost

Promene koje su se dogodile u čitavom svetu izmenile su način funkiconisanja svih aspekata našeg života. Na neke stvari smo se navikli lakše, na neke teže, ali period istinske adaptacije nam tek predstoji.

Kako znamo da je mogućnost prilagođavanja odlika najjačih – upravo smo taj put izabrali.

Ne moramo se odreći poslovnih putovanja i timbildinga. Oni nam donose radost, povezivanje i bolje rezultate. Zato smo se u Gorskom posvetili svim detaljima koji će nam omogućiti da radimo ono što volimo i pružimo vam mogućnost bezbednih i inovativnih poslovnih okupljanja.

Na prvom mestu strogo sprovodimo sve mere prevencije i čuvamo zdravlje. Od dezinfekcije kartica, postavljenih dezobarijera, preko posebno spremljenih dezinfekcionih sredstava za svakog gosta, do prilagođenog načina rada spa centra – sve su mere preduzete.

Obezbedili smo mogućnost adaptacije terase u prostor za rad i time vašem timu osigurali boravak na čistom, svežem vazduhu sa opuštajućim pogledom na vrhove Srebrne planine. Blagodet prirode je nenadoknadiva suplementima, a njena moć je, kao i moć timskog rada, beskrajna. Zato, iskoristite prirodno okruženje da se ponovo povežete sa svojim timom nakon perioda izolacije i rada od kuće. Povratite energiju koju ste imali. Pokažite da ste i dalje tu jedni za druge, jer su izazovi sa kojima nosimo veliki, ali prebrodivi.

Izaberite rad iz kongresnog centra, sale koja ima sopstveni balkon, u kombinaciji sa aktivnostima u priordi koje će vas razgaliti i približiti poput vožnje kvadova, jahanja konja ili streličarstva. Proverite najbolje uslove za vikend timbilding paket ili priuštite svom timu beg u gorski raj u toku radne nedelje.

Ukoliko ipak želite da preskočite okupljanje ove godine, imamo rešenje kako da uprkos razdvojenosti održite moral i motivaciju među zaposlenima. Priuštite im odmor kod nas za njih i njihovu porodicu. Preusmerite energiju i sredstav koju biste uložili u timbilding putovanje. Izaberite odgovarajući paket iz naše ponude za individualne boravke, i poklonite ga svojim zaposlenima, a mi ćemo vam obezbediti specijalne cene. Neka se svako odmori kako zaslužuje. Neka svaki član tima zna da ga cenite i vidite njegovu lojalnost koja se sada vrednuje više nego ikada.

Budite deo promene. Ne dozvolite da vas okolnosti poraze. Zajedno ćemo kreirati novu stvarnost bez odricanja od stvari koje volimo.

Vidimo se u Gorskom.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva.
Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Zatvori