Najbolje rešenje za rad od kuće ovog leta

Radite od kuće, koncentraciju je sve teže održati, a deca traže sve više pažnje?

Pitate se kako animirati decu dok radite? Dođite u Gorski. Vi se skoncentrišite na posao, a mi ćemo za to vreme da brinemo o najmlađima.

Poslednjih meseci aktuelna tema su izazovi koje kombinovanje rada od kuće i roditeljstva donose. Sigurno su mnoge mame i tate pomislile kako bi baš bilo lepo kada bi mogli svoju kućnu kancelariju da presele negde u hlad, na mesto gde posao mogu da obavljaju bez stalnih prekida. Verovali ili ne, ovakvo mesto iz snova zaista postoji i to na prelepom Kopaoniku. Zato što razumemo koliko je važno zadovoljiti tražene poslovne performanse, ali i pružiti deci najbolje, kreirali smo poseban paket – Kids Daycare & Gorski Office.

Svakog dana od 9 do 17h naša najlepša konferencijska sala, sa prostranim balkonom i nestvarnim pogledom pretvara se u kancelariju! Postavljeni su radni stolovi, obezbeđena besprekorna Wi-Fi konekcija, štampač, skener.

Dok radite iz tihog, planinskog ambijenta uz osveženje u vidu kafe, limunade, vode i voća, vaši mališani igraće se, učiti i družiti u prirodi. Kada poželite da napravite pauzu, direktno iz svoje gorske kancelarije izlađite na terasu, sa koje će vam se pogled izgubiti u nepreglednom zelenilu, tako da na miru možete da se opustite na svežem vazduhu, dok znate da vam deca uživaju igrajući se u prirodi.

Brigu o mališanima preuzimamo od 10 do 17h i garantujemo im neprestanu zabavu! Pre podne će provesti učeći i zabavljajući se u izviđačkom kampu. Nakon naučenih novih veština, naši stručni animatori će nastaviti da se igraju i zabavljaju sa njima u igraonici ili napolju, a obezbeđen je i lagani ručak uz osvežavajuće sokiće. Pokrili smo sve kako biste apsolutno mogli da budete bezbrižni i posvećeni poslu. Popode se nastavlja program izviđačkog kampa, a taman kada završite sve obaveze, moći ćete da uživate sa svojom decom u spa centru, šetnji, ili bilo kojoj aktivnosti koja vam je omiljena.

I da, najbolje smo sačuvali za kraj – smeštaj za decu je gratis! Kao i parking.

Olakšajte sebi sve izazove koji su nam nametnuti. Ovo leto još uvek može da se iskoristi!

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva.
Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Zatvori